marți, 26 august 2008

Cine vrea sa se faca rockstar

Niciodată nu-i destul în a şti.Eşti un instrumentist de mâna întâi?Ai o trupă beton?Cântaţi de vă sar capacele şi lăsaţi audienţa cu gura căscată?Aveţi un sponsor generos şi un disc înregistrat care rupe normele?Foarte bine, dar tot nu-i destul.
Sunt două cărţi care vi le recomand celor care doriţi să faceţi ceva în industria muzicală de peste hotare : All you need to know about music business - de Donald Passman, si volumul autobiografic Slash - de Slash si Anthony Bozza.Bineînţeles, nu înseamnă că cei care nu au interes în a păşi în show bizul de dincolo de graniţe nu pot găsi respectivele titluri interesante.Doar că....prea puţin din ce înveţi de acolo (lucruri bune şi practice) se aplică la realitatea româneasca.Lectură placută

Un comentariu:

Unknown spunea...

Am inteles ce trebuie citit daca vrei cariera internationala, dar daca vrei sa incepi o cariera aici? Sau e doar o lupta cu morile de vant? Poate sunt naiva, dar am inceput cu canto clasic, iar urmatorul pas e sa-mi gasesc o mana de oameni cu care sa cant metal simfonic si cred ca sunt destul de incapatanata sa fac asa ceva, cu toata indiferenta care exista in tara asta fata de orice e frumos si muncit.